Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2007 09:45 - Новата десница
Автор: divini Категория: Политика   
Прочетен: 3316 Коментари: 12 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Казват, че дясното трябвало да се обнови. Да се сменят лицата, имената, тезите, позициите. Да станело едно модерно дясно. Такова, европейско да бъдело. Да отговаряло на сегашните условия. След дълго мислене, реших да основа партия. Тя ще нова, модерна и европейска. Името й ще е лесно разпознаваемо. Със самото стартиране на нейната дейност тя ще се превърне в национална партия. Това ще бъде една женска партия.

Логиката на това е следната. Първо тя ще е нова, ще приобщи всички български жени, независимо от техните политически ориентации и предпочитания. По-модерна от нея не може да има – нали сме в годината на равните възможности и европейците призовават за равни права на жените. Ето за това тя е и европейска. Още един неин плюс е, че ще обещаваме, ще обещаваме и ще обещаваме, а това, което една жена ти обещае никой не може да ти го даде.

Ние ще сме отворени към всички, не само към жените, а и към тези, които се чувстват жени и към тези, които се държат като такива. Което вече ни дава сериозно числово предимство пред всички. Ще основаваме малки кокетни клубчета из цялата страна. Там скучаещите и безработни дами, когато не са заети с пропагандна дейност, ще плетат чорапи, жилетки и шапки, които ще бъдат подарявани на мъжете, канени на ежегодно давания бал в тона на първата дама, само че ще е за първите господа. За първи патрон на този бал ще бъде поканен президента Гоце, за да докажем на Европейската народна партия нашата идеологична принадлежност към тях.

Защо точно дясна партия? Това все още не мога да кажа. Но и онази мачовска партия не може да се обоснове защо си мисли, че е дясна. Та не виждам защо и аз да го правя.

Горе-долу това е рамката на новата, модерна и европейска партия. Приканвам всички желаещи да се запишат в :

Български
Демократични
Жени

Откриването ще се състои на гара Левски на 30 февруари 2008 г. Моля носете си чай! Заповядайте!



Тагове:   новата,   десница,


Гласувай:
0



1. apollon - мекото дясно бедро и коляно е сед...
04.12.2007 10:50
мекото дясно бедро и коляно е седнало върху твърдото ляво бедро и коляно и гледа с упоен поглед своята немощ
цитирай
2. divini - @apollon
04.12.2007 10:55
меко - не, не е модерно. И твърдо ляво не се връзва, ама хич. Немощ не виждам, така че и упоеният поглед отпада...
поздрави
цитирай
3. dagma - ...
04.12.2007 11:11
Там съм. Ще нося домашно печена питка с вързан здравец отгоре за кмета, ако решиш да го поканиш на откриването. :)
цитирай
4. divini - @dagma
04.12.2007 11:19
Кметът също влиза в целевите групи :)) може и да са пробва да сатне член...
цитирай
5. gantree - :)
04.12.2007 17:50
тц, това изобщо не е демократично;
ще трябва да си намерите и лидерКа, мускулеста, с бръсната до кожа глава и с вид на недоиздялано бичме от подножието на Витоша;
цитирай
6. divini - @ gantree
04.12.2007 17:55
аз няколко кметици из страната съм набелязала за поста :), но се приемат и други кандидатури... няма сега за нищо да се отказваме,. Ето хората питки вече приготвят :)
цитирай
7. gantree - @ di
04.12.2007 19:01
а чете ли това? http://www.focus-news.net/?id=f7921
цитирай
8. divini - @gantree
04.12.2007 19:20
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=803&bm=2

даже го гледах и още се чудя защо. Да се говори за Бойко при Коритаров е абсолютно безпредметно, когато има още някой в студиото - кметът е на телефона, не на живо. Бойко си говори едно и също, а как говори не искам и да коментирам. Но единственото, което става ясно за мен от този разговор, е че бойко се е вкопчил в ЕНП като удавник, а ЕНП , пак според мен, не може да се определи като демократична организация. Говоренето на бойко, е малко като писането по форумите - нищо общо с темата...
цитирай
9. buket - Шегичка - 2
04.12.2007 20:00
Шегуваш се ти divini, но шегата си е половин истина.
Може би ти, а и повечето от хората тук отдавна сте прикрепени към някаква партийка. Няма нищо лошо, имате си занимавка.
Не е хубавото само туй, че ви се вижда смешно, ако други се опитват да създадът нещо подобно.

Колкото до промяната, всеки я разбира по своему, просто защото не е уточнена. Освен на промяната, преди месеци доста хора се усмихваха и на една друга думичка. Казва се ОБЕДИНЕНИЕ. Но след като на изборите видяха доста зор, сега само това мъдрят.
Да решиш да се обединиш с някого, това не е ли промяна в мисленето? Тогава може да излезе, че ти се присмиваш на себе си.
Да се присмея ли аз сега на тия, които ми се присмиваха преди изборите, когато говорех за Промяна и Обединение?

И аз мога да се шегувам и то така че да се вземе дори за истина.
:))
цитирай
10. divini - @. buket
04.12.2007 21:44
Тази половин истина ми се вижда цяла шега. Не става въпрос за това дали ми е смешно или тъжно. Всеки има право да говори и да прави, каквото намери за добре. Само че на мен ми писна от съветници и доброжелатели, които не си мърдат пръста. Това с новите лица, с новите визии на партиите са празни дрънканици. Както каза един човек, когото много уважавам: "То хубаво нови лица, но дали не са им насрани задниците". Това по-горе не е хумор, това е сарказъм.. От нови формации, обединения и сдружения, сформирани без капка мисъл и само защото на някого му звучат красиво, единственият ефект е загубено време и енергия. От промяна до промяна разликата е огромна, дори като пиша това аз се променям, но това не означава, че утре ще махам с ръчичка на бойко и ще припадам при всеки негов поглед...Думите са много важни, още по-важен е смисълът влаган в тях. Разбирай го както искаш. Поздрави и краива вечер
цитирай
11. buket - Благораря di
04.12.2007 23:09
Вечерта е красива, в очакване на първия сняг!
Поздрави и на теб!
цитирай
12. salix - shit
07.12.2007 08:36
ti si samo edin komonist mnogo opasen za normalniq svqt,no inache za bardaka bg. si ok
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2045485
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439