Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 08:27 - Инструментът на властта
Автор: divini Категория: Политика   
Прочетен: 4099 Коментари: 6 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интересно било защо всеки път, когато ставало дума за ДПС темата се завъртала около заменките на гори. Е как така? Учудващото за мен е, че само тази тема се засяга. Аз лично бих почнала с контролираното гласуване на „огромната маса” хора по страната и да стигна поне до системата на здравеопазване по малките населени места, където тази „огромна маса” хора. Заменките на горите ще е някъде по средата.   Причината да откача толкова рано сутрин е, че в момента гледам по Нова Али Осман Имамов, който, подобно на своя лидер, се държи безогледно нагло и приема позата на невинна жертва на политически шантаж.   Не отричам, че в момента кризисното положение на страната се дължи до някъде на нерешителните действия на сегашното правителство, но да се твърди, че БСП, ДПС и НДСВ са управлявали прозрачно и в интерес на държавата и страната е нагло до безобразие.   The Бойко, както всички знаят, има един много хитър начин на поведение – държи се като един от народа. И така говори. „Шменти капели” и „Ка’захме им ние”. Но това, което той пропуска (може би) е, че ДПС се учат адски бързо, а и са в политика от много отдавна. И от известно време насам демонстрират още по-ясно това простонародно поведение.   Освен че не овладява кризата, Герб позволи на ламята да надигне глава. Защото допреди 3 месеца и Доган, и ДПС, си мълчаха и се потяха къде какво ще излезе, а сега се чувстват все по-добре и по-добре.   ДПС залива народа с блудкави приказки и неясни данни, но го правят с позата на жертва на нетолерантност.    


Тагове:   наглост,   корупция,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ianchefff - и аз го гледах.
28.05.2010 10:34
Чудех се да изям телевизора ли или да си купя автомат.
В крайна сметка реших, че съм над тия неща, теглих му една майна и влязох тоалетната.
:)
цитирай
2. flyco - ...
28.05.2010 10:48
ДПС изкупи вестници на килограм, това е 1. Бойко е медийна звезда, това е 2. 1+2=3, което означава, че Бойко е заложник на ДПС. Ако звучи нереалистично, то все пак е достатъчна гаранция ГЕРБ да не вади голям пищов срещу ДПС, защото и ДПС може да извади големия срещу Бойко. Участията в телевизиите са платени, а ДПС може да си позволи много участия. Толкова много, че ако те са насочени само в една цел то тя ще бъде постигната. Засега това не се прави, но регулярното присъствие в медиите поддържа точно тази заплаха.
цитирай
3. mamkamu - +
28.05.2010 12:09
Това е приом от военната стратегия. Когато врагът не те напада, ти нападаш, стига да имаш ресурси. А Ахмед има! Сега и той ще покаже мускули, но ще спре навреме и ще започне една окопна война чак до следващите избори :)
цитирай
4. анонимен - Ако ГЕРБ има някакъв скрит тактически ход по въпроса
28.05.2010 13:19
в рамките на някаква своя стратегия, има голяма опасност да пропусне момента за стратегически действия. И тогава всичко ще бъде като в една стара самоковска поговорка : На деньо на гъзо .... :) , или по-скоро - :((((
цитирай
5. divini - а министърът на културата
28.05.2010 14:58
набива канчета..
цитирай
6. nicodima - ГЕРБ и ДПС са отдавна икономически прегърнати...
28.05.2010 16:04
Показването на мускули е само заради "огромната маса”, която от недоимък и бачкане не може да си отвори очите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2049759
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439