Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2009 15:22 - The Кмет
Автор: divini Категория: Политика   
Прочетен: 5171 Коментари: 18 Гласове:
12



Чета цял ден какво казал, какво не казал и какво е искал да каже най-вероятният или най-невероятният премиер на България. Казвам най-вероятният, защото има една, две процедури, които не са изпълнени още. Такива невзрачни процедури, като гласуване на премиер, кабинет и други безинтересни, явно, щуротии. А най-невероятният ви е ясно на всички, само като го погледнете.

Бях решила да не пиша по казусите с новия кабинет, просто защото вярвам, че всеки един кабинет след управлението на ДПС и БСП е по-добре. Обаче… кметчето,.опс, The Кмет се самозабрави.

Някакви си там депутатчета, пет ли, петнайсет ли, няма да му определят на него, щото видите ли, хората били показали какво искат. Ами показах да. Искат Цецо и Цецка. Тебе, кмете, никой не те е пожелал. Както и царят никой пряко не го пожела. Та така и ти. И Тодор Йосифов го пожелаха повече от тебе. И тези 15 депутатчета, и тях ги избраха повече от тебе. Аз нямам спомен някой да е гласувал за теб на последните избори. И ще ти кажа защо кмете. Защото ти не беше в листите. Тази кампания, както и през 2005 години, ти някъде изчезна, един вид скри се..

Та аз като част от хората не ща разни провалени личности отново да управляват държавата. Ако ще и от Марс да ги докарат. THE кмет, скоро е много вероятно да стане и Тhe Премиер. И ако няма хора с опит около него много жалко за хубавата страна. Ама аз само така го казвам, като част от народа.

„Не ми е интересно какво мислят хора, които умишлено го правят.”*

Тоест the кмет се интересува само от мислите на хора, на които инцидентно им се случва да мисля. Аз така го разбирам.

Трябва ли да разбирам, че голяма част от кабинета ще е от хора, интересни на кмета? Надявам се не. Само че, the кмет да не се самозабравя, защото народът или хората, или както там ни нарича, не го е избирал него. Избра Цецо, Цецка, Лъчко и не знам кой още, но не и него..

И алооо, медиите, докато не се гласува в НС, Бойко е само The Кмет… Премного благодаря!

*На въпрос защо го прави Синята коалиция, Борисов беше лаконичен в оговора си: „Не знам. Не ме интересува и не им обръщам внимание". „Синята коалиция се надявам, че ще разберат, че не би трябвало така да постъпват", каза още той.
 




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miralyub - the кмет се оказа the смет:)))))...
24.07.2009 15:27
the кмет се оказа the смет:)))))))))))
цитирай
2. galinabg - Що ли не говореше така
24.07.2009 15:39
преди изборите The кмет-ЪТ? Искам обаче да видя как ще говори след месец-два, хайде -три, не му давам повече?!
цитирай
3. divini - Галя :))
24.07.2009 15:51
Кой така не говореше :)? Аз или той :)))
цитирай
4. galinabg - Той, скъпа Мари!
24.07.2009 15:53
Друга песен пееше и много внимаваше какво казва по адрес на сините. Нали помниш:))) Че и пред българите в Чикаго с името на Иван Костов напред вървеше!
цитирай
5. jedi - The кмет...
24.07.2009 16:11
... има спешна нужда от уроци по публично говорене. За момента се провира между капките, но имам чувството, че един ден ще изръси поредния алогизъм и ще предизвика сериозни последствия.

---

А другарят Димитров(аka БоДи), щом му е такъв авер, да се направи на публично обиден и да се маща. Никой не го интересува дали са си играли на пясъчника или са хобити от графството. Спазването на принципи кове морала. Моят дядо не са го убили комунягите, а само са го пребили от бой в милицията и въпреки това до мен не допускам жив комунист да припари. Камо ли сътрудник на ДС.
цитирай
6. flyco - ...
24.07.2009 16:42
Като го гледам "генерала" постоянно ми се набива една аналогия със "стратега"...има някаква неподправена селска хитрост и в двамата. Пенев успя да достигне четвъртото място в света благодарение на преценката си за хората, на които да се довери. Бойко също има шанс да направи нещо добро. Въпреки арогантността, ограничената култура, липсата на етикет и т.н. Има три месеца време да се освести...или да пропилее шанса.Между другото Пенев нямаше шанс преди 94-та, нито след нея. Е, вероятно ще кажете, че ако сме я докарали до там, че да разчитаме на шанс сме за никъде. Ами да, за никъде сме, защото само един шанс ни остана.
цитирай
7. ianchefff - :)
24.07.2009 16:59
"Синята коалиция партия ли е?
Те не бяха ли 2 партии?
Едната вкара 5 депутата, другата 10.
И те да ми говорят срещу Божидар, дето с него се биехме за ГЕРБ?
Аз моите приятели, които са помагали за ГЕРБ няма да ги махна..."

Цитирам по памет.
Просто се срутих.
А то си е малко страшно.
Е, съжалявам, че не успях да стана приятел с Бойко, та и аз да оглавя някое министерство, но какво да се прави, живот...
:))))))))))
цитирай
8. darktales - На мен ми прилича повече не на &qu...
24.07.2009 20:57
На мен ми прилича повече не на "The", а на El Кмет, някаква такава мексиканска мачовщина. Щото колкото и да се опитва да го докара на Il Padrino, все нещо му липсва - цървулът си е цървул и носенето на милиционерски гамаши не оправя тая работа. El Кмет, El primer ministro.... Ел Рапоне.
цитирай
9. gantree - :((
24.07.2009 21:25
Много, много грозна работа върши този цървул.
Не знам дали си мернала коментарът на Ясен Бояджиев днес. Много добър.

http://mediapool.bg/show/?storyid=154760&srcpos=4
цитирай
10. анонимен - . . . да знаеш-съвсем случайно по...
24.07.2009 22:32
...да знаеш-съвсем случайно попаднах тук ...но ако ...ти се случи проблем със ЗУТ или производните на общинско ниво...пиши ми на jo.111@abv.bg...тоя ББ като стана кМЕТ се успа ...и такива ми ти заповеди изпонаписа,та да ти умре коня...само предвиди технологичното време на сЪДЕБНАТА с-ма
цитирай
11. анонимен - Таралежите се раждат без бодли!
24.07.2009 23:00
Когато,пикаеш "на криво" не може ли да си прав?
цитирай
12. анонимен - Психопати
24.07.2009 23:00
А бе сини психопати. Вие сте били по големи матросовци и от бившите комунисти. Като си навиете нещо на пръста, тъпия ви мозък за друго не разсъждава. Костов та Костов. Ами ако Бойко отвори всички досиета и вътре цъфне Костов, какво ще правите тогава. Стига с тая помия. Яд ви е, че едва се добрахте до някакви си 15 мандата. Та АТАКА има по-голямо доверие от вас. И са патриоти, за разлика от вас - проамерикански мекерета.
цитирай
13. анонимен - ББ - нормален човек
24.07.2009 23:03
Мен пък ми харесва ББ. Казва направо в очите каквото мисли. Няма шикалкавене, усускване. Не иска да се хареса на всички. Който иска да го харесва който не искака да не го.
И най-важното не ближе ничии задници а ги наритва. :) Отдавна имаме нужда от някой дето уважава себе си за да го уважават и хората. Аман от мижитурковци и слагачи.
цитирай
14. bamby13 - .....
24.07.2009 23:08
Ей така, само между другото, да споделя. На една от снимките си

http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=639987&id=1143801347&ref=mf

огнеборецът поразително прилича на Рихард-мъжката горила в Пражката зоологическа градина
цитирай
15. анонимен - реакция на драсканиците на "анонимен"
24.07.2009 23:13
Оюе един разрушител на "западното влияние" , от ония, които събаряха стълбовете за да нямя проводници на Зпада. Нямя надежда ББ да отвори досиетата, заюото тои юе лъсне на първо място
цитирай
16. thetrooper - Алоо, анонимния 12-ти,
25.07.2009 01:24
няма ли да си пиеш хапчетата, че виж кое време стана...
цитирай
17. анонимен - Дъ ДС кабинетъ
25.07.2009 09:38
Първо, Костов е в досиета. Донасяли са за него, има и данни точно за лицата, които са го правили.

Второ, Борисов говори напълно противоположни неща на всеки 24 часа. Това не е говорене право в очите, това не е говорене и на дете, което е още се напъва и е напълно неориентирано и се учи. Последното е, защото надхвърля петдесетте и не е дете , а премиер на страната. (аз от изборите насам го броя премиер – за него са гласували около 70% от имащите право на глас). Това е говорене на некомпетентен за държавно управление гангстер с безброй зависимости, които тепърва ще излизат наяве.

Трето, тук е дясното пространство и не сме тъпаци, т.е. знаем, помним, че Костов отвори досиетата, а царят и Борисов ги затвориха. После комунистите бяха отново принудени да ги отворят. Принудени отвън.

Четвърто, тук е дясното политическо пространство и ние знаем, че има огромна разлика между доносник и досието му, между Божидар Димитров и досиета. Последните са една малка част от свинщината на такива като Божидар Димитров, но показателна свинщина за разкриването им и оттам държането им далеч от властта. Явно Борисов има други цели, други ценности. В последните пет-шест дни агресивно се налага по медиите тезата, че „Бориосв щял да публикува досиетата. Всичките.“, което още не станало, разбира се. Че е важно, че в миналото на СДС е имало хора с досиета. Че не е важно да си спомним, че това свърши с появата на Костов на върха! Че е важно, че е имало хора с досиета преди, а не е важно, че се гонят сега (по-точно от 12 години).

А що се отнася до поне двама агенти, които са били близо до Борисов – Божидар Димитров и Минко Герджиков – те са си свършили доста добре работата в полза на Борисов. И двамата работеха не срещу комунистите, а срещу автентичната десница. Колко пъти Димитров се е "бил" с комунистите последните три години? Аз лично не си спомням негова изява по телевизията в тази посока нито веднъж! За разлика от това си спомням маса срущу хора, които сега са в Синята коалиция. Минко Герджиков разедини дясното политическо пространство и се яви на избори срещу автентичния десен кандидат и така помогна на Ел Мафиото да стане Дъ Кметъ. Спомняте си, нали?

И пето, за Борисов по съвест не са гласували 1,7к. Има доста избирателни секции, има цяла държава, има много хора, които знаят как ГЕРБ получи 1,7к гласа на изборите преди седмица-две.

А, и шесто, огромната част от тези 1,7к не желаят робство на агенти на ДС. Това не е обещавано преди изборите и те не са гласували за това. Ако щете само за 4-5 от 116 са гласували. А ми се нареждат един министър, една (не от ДС, а от висшия ешелон на БПС) председателка на НС...

Тук обаче ще се съглася с divini напълно. Не че ще „им хвърли мандата“ - гангстер мандат никога не може да хвърли, за този мандат вече платено от мафията и тя иска дивидент. В противен случай Борисов ще трябва да плаща! Но все пак нека изчакаме готовият кабинет и тогава да ги коментираме министрите в детайли. Всеки по отделно :)
цитирай
18. divini - син психопат до анонимено глупав 12
25.07.2009 10:55
абе пич..Фръст оф ол - В този текст нито видях някъде да се споменава Костов, нито имам спомен да съм писала за него. Второ, нямам абсолютно никакъв проблем с 15 мандандата на Синята коалиция. Трето нямам абсолютно никакъв проблем с мандата на ГЕРБ и едно бъдещо тяхно правителство. Проблемът ми е с поведението на Кмета на София, който небрежно излиза от добрия тон и изпада в състояние на самозабрава.. Това ми е проблемът. А колкото до това, че Атака са патриоти ще ти кажа само - ха ха.

И, пич, Половината Атака са с Досиета... :) Доколкото ми е известно, а и доколкото на Комисията по досиетата и е известно, а и доколкото е извесно на медиите... Синята коалиция пусна проверка на всичките си кандидати, дали са сътрудничили на ДС, на всички, което означава и Костов.

Айде стига тъпотии ако обичате. Но аз си мисля, че ти би бил идеална компания за кмета, на когото не му е интерестно какво мислят хора, които го правят умишлено, при теб това явно се случва спонтанно ...

Поздрави и още една обида ... ще трябва да ги пишеш някъде другаде...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2046447
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439