Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2007 12:48 - ПИСМО ДО герб
Автор: divini Категория: Новини   
Прочетен: 821 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 03.10.2007 14:36


image

На вниманието на

Г-н Цветан Цветанов, г-н Лъчезар Иванов

Предизборен щаб на г-н Бойко Борисов

 

От Предизборния щаб на г-н Мартин Заимов

 

Уважаеми господа,  

 

Във връзка с предложението на кандидата за кмет на „Алианс за София” Мартин Заимов за телевизионен диспут с кандидата на ГЕРБ Бойко Борисов, Ви информираме, че вече има запитвания от медиите дали ще се проведе такова събитие, кой ще бъде домакин и какъв ще бъде регламентът.

 

Разчитаме да получим Вашия отговор максимално бързо и съвместно да уточним организацията на този диспут, както и мястото, условията и удобното време за неговото провеждане.

 

Според нас е задължително да се отчете големият обществен и медиен интерес и да се даде възможност събитието да се проведе на неутрален терен (като пресклуба на БТА, зала „Мати” и др.), както и да бъдат поканени всички телевизии, които биха желали да излъчат дебата, домакин на който ще бъде някоя от националните телевизии /БНТ, Би Ти Ви или Нова телевизия/.

 

Като се има предвид темата на дебата – общински финанси – смятаме, че е уместно водещият да бъде журналист с опит в тази сфера, експерт от неправителствена организация или човек, който се ползва с репутацията на общопризнат авторитет.

 

За нас е важно да се определи регламент на подобен диспут, който да даде равнопоставени възможности на г-н Борисов и г-н Заимов да защитят своите тези и да представят пред обществото вижданията си за проблемите и предлаганите решения.

 

Смятаме, че като личност с богат публичен и медиен опит г-н Борисов ще отправи конструктивни предложения в тази насока.

 

С уважение,

 

 

 

Светлозар Каранешев,

 

Председател

Предизборен щаб на Мартин Заимов



Тагове:   писмо,


Гласувай:
0



1. gantree - :))
03.10.2007 13:54
имам нездравото чувство, че евентуалните предложения на Борисов в тази насока ще бъдат деструктивни, а не конструктивни :))))
цитирай
2. divini - Опитмист
03.10.2007 13:58
Оптимизмът е хубаво нещо. И Мартин и gantree явно са оптимисти щом очакват и предложения от Бойко :))) Аз и мисъл не очаквам там, даже да е стъклено прозрачна
цитирай
3. gantree - :))
03.10.2007 15:38
важното обаче е да си оптимист :))
дебат все пак ще има; Бойкото се е съгласил, и е избрал да бъде на 10 октомври в 08.00 ч. в студиото на Нова телевизия с водещ Георги Коритаров

справка тук
http://news.ibox.bg/news/id_1825500348
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2049596
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439