Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2007 12:24 - Иван Костов: Възможни са смени на министри след изборите
Автор: divini Категория: Новини   
Прочетен: 850 Коментари: 0 Гласове:
0



На местните избори БСП вероятно ще загуби сериозно в цялата страна и е възможно след вота през октомври да си отидат някои министри.

Това зави в Шумен лидерът на Демократи за силна България Иван Костов, цитиран от радио Варна.

Той мотивира прогнозата си с разминаването на водената от правителството на Сергей Станишев политика и очакванията на хората.

„Темите в отчета на премиера Сергей Станишев за двугодишното управление на правителството се разминават с темите, които вълнуват българските граждани." - коментира Иван Костов.

По думите му гражданите се вълнуват главно от повишаването на цените, изоставането на доходите и липсата на напредък в борбата срещу престъпността и корупцията.
„Последната тема не се споменава в отчета на премиера, защото по нея вероятно няма какво да се отчете", поясни лидерът на ДСБ.

Той допълни, че изтъкнатата в отчета финансова стабилност на държавата е постигната още преди 10 години и заслугата на правителствата след 2001 г. е, че поддържат тази стабилност.

Инфлацията е много тежка, а с новата данъчна политика ще се засили ударът върху социално слабите граждани", подчерта Иван Костов.



Тагове:   министри,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2049716
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439