Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2007 14:23 - Атанас Атанасов: СДС и ДСБ ще спечелят изборите в София с общия си кандидат Мартин Заимов
Автор: divini Категория: Новини   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
0



СДС и ДСБ ще спечелят изборите в София. Това заяви председателят на софийското ръководство на ДСБ Атанас Атанасов след като двете партии представиха общата си кандидатура – банкера Мартин Заимов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По думите на Атанас Атанасов фигурата на Заимов е антипод на “генералитета”, който иска да вземе властта в София. С издигането на кандидатурата на Заимов двете партии смятат, че ще могат да се противопоставят на издигнатите вече кандидатури на генералите Бриго Аспарухов и Бойко Борисов.
Мартин Заимов е близък и до двете партии, но не е техен активист. Според Атанас Атанасов той притежава качествата, необходими да спечели кметския пост в столицата. “Всички демократи в София да се обединят срещу генералското движение”, призова Атанас Атанасов. След днешната среща между столичните ръководства беше подписано споразумение за съвместно явяване на местните избори в София. Двете партии заявяват позициите за явяване на изборите с общ кандидат, обща листа за общински съветници и за районните кметове.
“С оглед на това да спечелим изборите в София са отпаднали всякакви условия”, отговори Атанас Атанасов на въпрос дали при определянето на листите ДСБ ще държат на своя принцип в тях да не попадат хора от столичното ръководство на СДС.
Следващата среща на ръководствата на двете партии е в сряда.


Тагове:   Мартин,   общия,   кандидат,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2050725
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439