Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2011 15:09 - Машината на времето
Автор: divini Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2524 Коментари: 1 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Честито на всички българи! За пръв път от много години и ние, като нация, ще успеем да допринесем нещо към световния прогрес и стремеж към иновации и развитие на новите технологии. Все още, въпреки всички данни и предпоставки, които има правителството не сме асфалтирали млечния път, нито сме закопали черната дупка. Но това са все начинания, които трябва да бъдат внимателно обмислени, подслушани, анализирани и отново подслушани, за да се вземе решение за действие, бездействие или подслушване.

Не! Ние постигнахме много повече! Ние сбъднахме мечтите на всички фантасти! Ние успяхме да върнем времето назад.

Излизате на някоя, произволна софийска улица и ето ви в 1995 година. Без абсолютно никакво притеснение сте смъкнали едни 15 – 16 години. Същите мутри, извинете, физиономии. Същото арогантно поведение на момченца, пазещи друго момченце или момиченце, които по неизвестни причини са снабдени и с оръжие. Същите брадати чичковци, с вид на застаряващи глигани, които дори и в тази мъгла не свалят тъмните очила, но за сметка на това качват златното си покритие непрекъснато. Същите странно намацани девойки, гравитиращи около чичковците – глигани. Девойки, които са решили, че щом чичкото глиган разполага с охрана и пари, то седейки в колата му, то те задължително трябва да са нацупени.

И ако до онзи ден изпитвах известни съмнения относно способността си за връщане назад във времето, то една отдавна забравена картинка ме върна в далечната или, по-скоро, настоящата 1995 г.

Когато чичковците-глигани започнат да си режат ноктите на ръцете насред централна софийска улица с блажена усмивка на лицето и оградени от нискочели недоразумения в гардеробния дизайн, то тогава бъдете сигурни, че положително сте се върнали. 
 



Тагове:   мутри,


Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. flyco - ахъм
11.01.2011 22:41
и анцузи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2044166
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439