Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2011 19:24 - Нищо лично
Автор: divini Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6057 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

18 + (или около)
18 +, защото в следващите няколко реда може да не използвам подходящ за невръстни детски очи думи. Казвам, че може, не съм сигурна дали.

По принцип съм човек на крайностите. Или, или, средно положение няма. Не се хваля или пък да се извинявам с това изявление. Просто изяснявам фактите. Напоследък, обаче, тази тенденция се засилва, по ред причини, обективни и недотам. Което води до крайни категоризации на групи хора. Всеки, дори и аз, има правото да си определя отношението към околните по свои, собствени критерии.

Въпрос на настроение е каква музика слушам и с какъв речников запас от думи боравя, особено в личния си ежедневен живот (при служебния се налага леко съобразяване с обстановката). Установих, че думата за тази година, безспорно думата на месец януари 2011 година, е „гъз”. Тя казва всичко, което хората с неморално, недостойно, инфантилно и всякакво друго, подобно отношение, според мен заслужават. В тези три букви се съдържа повече смисъл, отколкото в пъти по-дълги думи и словосъчетания. И не „задник”, „гъз”.

Особено изсъскано презрително има невероятен ефект. Но не темата за книжовния български език е основната тук. По-скоро искам да каже нещо,.което ме чопли от едно известно време, за да го излея някъде и да си продължа кротко да безобразнича. Лошото е, че нещото е твърде неопределено и рискувам да се превърна в тотален и абсолютен арт (друго трибуквие, което е по-лошо даже и от гъз).

Та напоследък установих, че имам около себе си немалко хора, достойни да се титулуват гъз. Даже има такива, които биха могли да претендират и за ГЪЗ или едва ли не за THE Гъз. А има и такива смешници, които могат да претендират само за кандидат-гъз, защото не е много ясно дали могат да бъдат нещо, каквото и да било, вместо полунещото, което са.

Гъз е и човек, който заради цялата си тъпота, а може би въпреки нея, успява да забърка всички около себе си в неудобната ситуация да обясняват глупостите, които той е извършил. Гъзът може да бъде и женски. Това е само уточнение.

Гъз е човек, който без особени причини ти забива нож в гърба, забравя от къде е тръгнал и, независимо от всичко, което някога си правил за него, започва да те залива с кал и помия. Особено, когато ти си този, който си го качил достатъчно високо, за да може да те залива.

Гъз е този, на когото като кажеш „Не се прави на гъз” се прави на още по-голям.

Хубавото е, че ако накарам някой гъз да страна, аз не страдам от някакви угризения.

Благодаря за вниманието!
 



Тагове:   гъз,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ianchefff - И аз така.
06.01.2011 21:30
Всмисъл, и аз съм човек на крайностите.
Т.е. аз съм един краен гъз.
Съдба, какво да се прави...
Така че, наздраве.
:)))
цитирай
2. divini - kукуу,
06.01.2011 23:17
не си гъз ти.. ама 'айде, наздраве :))
и поздравче:
http://vbox7.com/play:44973090
цитирай
3. flyco - :)
07.01.2011 09:37
Май е крайно време котенцето от аватара да стане тигър.
цитирай
4. анонимен - Животът е показал, че
07.01.2011 19:47
че обикновено гъзоветес ги сполетява бой и/или ебане. Ако тази терапия не помогне , значи си имаш работа с по-тежка форма на гъз - педераст. (хетеросексуалният също може да е педераст)
Тогава задачата става по-трудна. Трябва да ограничиш силно ебането (на педерастите им харесва) и да увеличиш боя- като интензитет и бруталност....

:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2046506
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439