Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2009 11:23 - Честно в очи
Автор: divini Категория: Политика   
Прочетен: 2385 Коментари: 11 Гласове:
0



Нещо днес не ми е особено жизнерадостно. Може би е от времето, може би от задръстванията,  може би е от страха в очите на хората, който видях вчера в Пазарджик. А може би е комбинация от всичко. Не знам, а и няма особено значение в случая.

Та не стига, че ми е едно такова мръчкаво, ами навсякъде са наплескали плакати на Волен, върху който мъдра ръка е налепила и своите послания и се получава следното: Волен Сидеров – кърти, чисти и извозва…. Което пък може би е и забавно.. Волен изкърти доверието на хорицата, които му вярваха, изчисти листите си от хора, които не са му роднини и на финала сам се извози..

Както и да е, някак си пристигнах в офиса си само, за да попадна на поредната изцепка на, вживяващият се в ролята на политик, Станишев. Цитирам: „Трябва да е ясно, че без господин Костов господин Борисов не може да направи управление” и Според него лидерите на Синята коалиция и ГЕРБ крият, че планират да се коалират, а в момента се разграничават един от друг временно.

Така-а-а-а… Е то бива, бива, ама пък чак толкова.. Бе беше „Нова зора” с пророчествата си, не беше секирата, разцепваща Балкан, ножици, режещи пенсии, от Коалиция за България, не беше бягане от дебати, не бе чудо..

Отдавана свикнах, че тук си живеем със слухове, клевети и всичко останало, което си идва подред.. Обаче ми писна! И мисля, че е време да погледнем нещата, честно в очи.. На мен лично ми писна управляващите да мислят за гражданите на България, тоест и за мен, като някакъв особен вид дебил, който вярва на всяка щуротия, която му се поднесе, без да напрегне малко мозъка и интуицията си.. 

Има хора, които не бягат от въпросите и им отговарят! Има хора, които застават честно в очи с останалите и носят отговорност за думите си! За да не кажете после, че никога не ви е било отговаряно, че никога не сте имали възможност да прецените, за да не се окаже така, че вярвате на чужди думи, за да докажем, че не сме дебили, ползващи чужди мисли, да отидем утре, 3 юли, на моста на НДК в 18:00 и да се видим очи в очи с хората на номер 19 – Иван Костов и Мартин Димитров.
 

image

Да ги попитаме крият ли се те от дебати или планове за коалиция. Да разберем какво мислят да направят за страната, за да излезе от кризата. Да им зададем нашите въпроси. Време е да покажем, че можем да мислим. Време да застанем честно в очи!

В разгара на Синьото лято - „Face to face с Мартин Димитров и Иван Костов”. След срещите в интернет, нека сега поговорим „очи в очи” за бъдещето, за решенията и за предизвикателствата пред нас.

Чакаме ви на Синия мост пред НДК в петък 3 юли от 18 часа.
 


 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Аз ще гласувам за Синята Коалиция пак...
02.07.2009 13:08
Време е да разбием прогнозите на Социолозите и резултатите на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ да са много Над очакванията!Поздрави!
цитирай
2. cornflower - някой може ли да ми даде линк за се...
02.07.2009 14:05
някой може ли да ми даде линк за секирата на серго?
цитирай
3. gantree - @ cornflower
02.07.2009 14:09
Пет лева, и тогава.
цитирай
4. анонимен - Митингът пред...
02.07.2009 14:59
Митингът пред храм "Ал.Невски" бе по-голям от всички митинги от 2000 г. насам. Но не бе отразен в медиите!
А той се прави не за тези, които ще отидат , а за инертните и за онези от малките градчета, които не смеят да си направят митинг, за онези които не смеят и да се декларират за СК.

Ган, дай му линка гратис. Призивът им " като гласуваш за Бойко, ти гласуваш за Костов"... може да им изиграе лоша шега.
Все някой ще си зададе въпроса ,"А като гласувам за Вас, не гласувам ли за Доган? "

Дивини, учудвам се, че се учудваш, че било "чак толкова"! Ще бъде и още, ако им позволим да ни изкарат от ЕС. Което за сега не е основната им цел щото все още се надяват на бъркане в меда- еврофондовете. СТБ


цитирай
5. jedi - @ 4
02.07.2009 15:23
Mитингът наистина беше голям. На път за там се притеснявах, че ще има 100 човека на кръст. И останах изненадан приятно. Дори не можах да се вредя фронтално и да снимам в лице, ами трябваше да обикалям отстрани и отзад, за да съм по близо до трибуната.
Не зная дали са го отразили по медиите, защото рядко гледам телевизия. За мен по-важното е, че имаше адски много хора и тези същите ще гласуват в Неделя:)
цитирай
6. анонимен - БСП изпадна в състояние на предизборен делириум
02.07.2009 15:35
Объркани в желанието си да " обясняват и предупреждават" БСП създаде смут в собствените си разколебани редици. Този момент не бива да се изпуска. Сега е момента за новата синя вълна. Дано в неделя се превърне в малък щорм. Репетицията е утре !
цитирай
7. divini - Ехо :)
02.07.2009 15:39
И елате утре на моста :) В неделя с 19 до урните :) Утре до моста с усмивка, въпроси и каквото още си пожелаете :)
цитирай
8. thetrooper - Ех, колко жалко,
02.07.2009 16:27
че не мога да дойда утре на моста... Но в неделя - всички на избори (аз лично във 2. МИР - Бургас, подкрепа за Вълчо Чолаков:))
цитирай
9. dagma - ... :)))))
02.07.2009 22:38
Наистина е време вече.
А в неделя, както гласи едно хубаво пожелание, "Бог пред нас и ний след Него"!
цитирай
10. vselenche - Здравейте!
04.07.2009 01:43
Страхотно пожелание - "Бог пред нас и ний след него"! УСПЕХ на всички ни, УСПЕХ на Синята коалиция!
цитирай
11. анонимен - Къде видяхте страха на пазарджиклии?
05.07.2009 15:12
Нещо днес не ми е особено жизнерадостно. Може би е от времето, може би от задръстванията, може би е от страха в очите на хората, който видях вчера в Пазарджик. А може би е комбинация от всичко. Не знам, а и няма особено значение в случая.
Здравейте интересувам се къде точно видяхте страха в очите на хората в Пазарджик?И колко време прекарахте в този град, за да усетите същината на нещата.

пазарджиклия, който не го е страх да гласува за когото си пожелае.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2050807
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439