Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
...:)
Автор: divini Категория: Лични дневници
Прочетен: 2044176 Постинги: 482 Коментари: 4249
Постинги в блога от Август, 2007 г.
2  >  >>
Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов призова Найден Зеленогорски да се откаже от кандидатирането си за трети мандат за кмет на Плевен в полза на кандидатката на неговата партия Цецка Цачева.
„Искаме да обединим десноцентристките ...
Категория: Новини
Прочетен: 1050 Коментари: 1 Гласове: 0
Бул. "Цариградско шосе" пак ще бъде затворен събота и неделя. Временната организация на движението по “Цариградско шосе” се налага заради ремонт на пътния участък, съобщават от “Пътна полиция” – КАТ.
От 22 ча...
Категория: Новини
Прочетен: 989 Коментари: 0 Гласове: 0
1/3 от учениците не знаят какво е число на квадрат, над 40% не знаят кой е Чарлз Дарвин, над 20% не знаят нищо за числото Пи, над 60% смятат, че през Втората световна война САЩ и Русия са се били един срещу друг, 70% не знаят, че Андора ...
Категория: Новини
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове: 0
Председателят на Групата на Европейската народна партия /ЕНП/ в Европейския парламент Жозеф Дол препоръча днес да бъде създаден "български Съюз за народно движение", за да се постигне обединение на десните партии, предаде БТА.
Това стана ...
Категория: Новини
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове: 0
Министерството на икономиката и енергетиката ще обявява ежеседмично основна информация за цените на хранителните стоки на дребно в страната.
Целта е да се създаде потребителски, а не държавен натиск върху търговците и хората да не купув...
Категория: Новини
Прочетен: 983 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 29.08.2007 17:19
Проверката, която се извършва е от огромно значение за обществеността, защото трябва да се знае кой, кой е в политиката. Това заяви за радио “Фокус” - Пирин депутатът от ДСБ Елиана Масева.
Според нея най-важното за депутатите ...
Категория: Новини
Прочетен: 784 Коментари: 0 Гласове: 0
Поставяйки условия за финансова отговорност на България и Гърция при неосигуряване на техните квоти от 24.5 на сто за запълване на петролопровода Бургас-Александруполис, Русия отново натиска малките акционери в проекта да продадат своите...
Категория: Новини
Прочетен: 779 Коментари: 0 Гласове: 0
ДСБ подкрепя исканията на неправителствените и граждански организации, които протестираха пред президентството за отстраняване от длъжност на президента Георги Първанов. Това каза на пресконференция депутатът от ДСБ Атанас Атанасов, пред...
Категория: Новини
Прочетен: 1019 Коментари: 0 Гласове: 0
Документите от български архиви в Международния исторически проект за Студената война към вашингтонския научен център "Уудроу Уилсън".
Документи, които се отнасят до българските служби по сигурността и вътрешното и външно разузнаване, ...
Категория: Новини
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове: 0
Прага се превръща все повече в обект на заплахи от страна на Москва. Причина за раздразнението на руското ръководство е готовността на Чехия да приеме на своя територия елементи от американския противоракетен щит:
 
Началник-щабът на р...
Категория: Новини
Прочетен: 908 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: divini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2044176
Постинги: 482
Коментари: 4249
Гласове: 25439